بسم الله الرحمن الرحیم
تحریف لفظی قرآن
۱:کتاب تذکرة الائمه علامه محمد باقر مجلسی
عده ای می گویند که این کتاب نوشته علامه محمد باقر لاهیجی است حال اینکه در مقدمه این کتاب مذکور است:
هذه الرسالة المسمی بتذکرة الائمه من تالیف ملا محمد باقر مجلسی ره
بعد از ذکر ترتیب سوره ها می فرمایند:از این قرآن که در میان است مشهور آنست جز آنرا که در فضیلت امیرالمومنین و اهل بیت رسالت مشهور صلوات الله علیم و در مذمت قریش و فضایح ایشان و بعضی در مذمت منافقین بود آنرا عثمان بیرون کرده مثل آیه لم اتخذ ابابکرا خلیلا که الحال فلانا خلیلا هست و مشهور آنست که اسم ابوبکر بوده است و بعد از آنکه عثمان از همه ولایات مصاحف را جمع کرد و عاملان آنرا بمدینه فرستادند قریب چهل هزار بود همه را گفت تا سوختند و هفت قرآن نوشتند بترتیب که الحال هست . و منقولست از حضرت صادق ع که در سوره احزاب فضایح مردان بسیاری از قریش بود و بزرگتر از سوره بود ایشان تحریف دادند و کم کردند و در احادیث مسطور است که اگر قرآن امیرالمومنین ع که در نزد ائمه است به مومنان میدادند که بخوانند و مصحف جمع عثمان را نخوانند مفاسد عظیم بر این مترتب میشد اول اینکه کتاب خدا دو تا میشد جمعی قبول میکردند و بعضی قبول نمی کردند خلایق یکسر به کفر اصلی خود برمیگشند سوم اینکه حضرت نمی توانست که قرآن خود را رواج دهد برای این که عالم را ظلمت کفر و غلبه معاندان گرفته بود و چهارم آنکه مومنان قبول میکردند ار ترس خلفای ثلاثه و انصار و اعوان ایشان اظهار نمیتوانستند نمود و همیشه قرآن مخفی بود و کمتر کس قبول میکرند این قرآن را برای آنکه قرآن ایشان شهرت کرده بود پنجم اینکه حضرت امیر المومنین ع بعد از وفات حضرت رسول ص قران را جمع کرد و در کیسه گذاشت وسر آنرا مهر کرد و آورد به نزد ابوبکر قبول نکردند و گفتند ما را به قرآن تو احتیاج نیست ودر صحاح سته ایشان مسطور است و علی هذا القیاس از تفسیر کارز و ملا فتح الله اخراج بعضی از آیات یده عثمان و دو سوره از سور قرآنی از مصحف عبدالله بن مسعود نوشته بودند بیان مینماید.
سورة النورین بسم الله الرحمن الرحیم *یا ایها الذین آمنو آمنوا بالنورین انزلناهما یتلوان علیکم آیاتی و یحذرانکم عذاب یوم عظیم*نوران بعضهما من بعض و انا السمیع العلیم*ان الذین یوفون بعهد الله و رسوله فی آله لهم جنات النعیم*والذین یکفرون من بعد ما آمنو ینقض میثاقهم و ما عهدهم الرسول علیه یقذفون فی الجحیم*او ظلموا انفسهم و عصو الوصی اولئک یسقون من الحمیم ان الله نورالسماوات و الارض بما شاء واصطفی من الملائکة و الرسل و جعل من المومنین اولیا من خلقه یفعل مایشا لا آله الا هو الرحمن الرحیم قد مکر الذین من قبلهم برسلهم فاخذتهم بمکرهم ان اخذی شدید
سورة المائده:یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک فی شان علی و ان لم تفعل فما بلغا رسالته والله یعصمک من الناس
سوره رعد:انما انت منذر لعباد و علی لکل قوم هاد
فی الشعرا : و سیعلم الذین ظلمو آل محمد ای منقلب ینقلبون
فی النسا: ام یحسدون الناس علی ما آتاهم الله من فضل فقد آتینا آل ابراهیم آل محمد الکتاب و الحکمه و آتینا هم ملکا عظیما
فی الصافات:وقفوهم انهن مسئولون فی ولایه علی بن ابیطالب ما لکم لا تناصرون
فی طه:و لقد عهدنا ال آدم من قبل کلمات فی محمد و علی و فاطمه والحسن والحسین و تسعة من ذریة الحسین فنسی فلم نجد له عزما
فی النجم:فاوحی الی عبده فی علی لیلة المعراج ما اوحی
فی آیة الکرسی:الله لا اله الا هو الحی القیوم لا تاخذه سنة ولا نوم له ما فی السماوات و ما فی الارض و ما بینهما و وما تحت الثری عالم الغیب و الشهادة هو الرحمن الرحیم من ذا الذی یشفع الی آخره
فی الحزاب: و کفی الله المومنین القتال بعلی بن ابیطالب وکان الله قویا عزیزا
۲:مفاتیح الجنان در حاشیه باقیات الصالحات تعقیبات نماز جمه آمده:
علامه مجلسی فرموده که بروایت علی بن ابراهیم و کلینی آیه الکرسی علی التنزیل چنین است:
الله لا اله الا هو الحی القیوم لا تاخذه سنة و لا نوم له ما فی السماوات و ما فی الارض و ما بینهما و ما تحت الثری عالم الغیب و الشهادة الرحمن الرحیم من ذا الذی تا هم فیها خالدون
۳: در کتاب دبستان المذاهب سوره نورین آمده است:
و بعضی از ایشان گویند که عثمان مصاحف را سوخته بعض از سوره ها که در شان علی و فضل آلش بود برانداخت و یکی از آن سوره ها اینست: بسم الرحمن الرحیم یا ایها الذین آمنوا آمنوا بالنورین الی آخر .
۳:منهاج البراعة فی شرح نهج البلاغه علامه حاج میرزا حبیب الله هاشمی خویی:
ج۲ص۲۱۱:
فی قوله {لقد تاب الله علی النبی والمهاجرین و النصار}
امام صادق ع می فرماید که آیه این چنین نازل شده {لقد تاب الله بالنبی علی المهاجرین}
ج۲ ص۲۱۱:
فی قوله {الذین یقولون هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قرة اعین و جعلنا للمتقین اماما}
امام صادق ع:لقد سالوا الله عظیما ان یجعلهم للمتقین اماما.فقیل یا ین رسول الله کیف ذلک؟فقال ع انما نزلت {و اجعل لنا من المتقین اماما}
درباره این سایت